sign in with twitterКонфиденциалност

 

Ние ценим съмишлениците си и тяхната лична информация. Екипът на ZaBulgaria.org по никакъв повод няма да споделя лична информация на потребители, освен в предвидените в закона случаи.

Всички финансови транзакции се извършват посредством Paypal платформата за онлайн разплащания. Нито нашият екип, нито някой от другите потребители на сайта могат да получат достъп до PayPal сметката ви или до информация, свързана с кредитната ви карта. 

 

 

E-mail

Нашата политика е да поддържаме връзка с потребителите на сайта до толкова, доколкото е необходимо за нормалното функциониране на платформата ZaBulgaria.org.

Ние ще изпращаме само най-важната информация на електронния ви адрес, а в случай, че искате да сведете писмата до минимум, можете да направите това през административния панел – просто изберете тези събщения, които желаете да получавате.

За да улесним комуникацията и да създадем истинска общност на дейните хора, сме дали достъп на създателите на проекти до електронните адреси на подкрепилите ги съмишленици, а на съмишлениците, до тези на създателя на проекта.

Можете да очаквате електронна поща от нас в случаите, когато има важни промени в проекти и идеи, в които  имате участие като създател или съмишленик. Ще ви уведомяваме и за системни проблеми или такива с вашия личен профил.  

 

Използвани технологии и сигурност на данните

Zabulgaria.org използва "бисквитки" (cookies), за да може да разпознава посетителите на сайта. Тази информация се използва само и единствено от нас с цел да можем постянно да подобряваме услугата.

 

Личните данни на потребителите се съхраняват на съвъра на ZaBulgariq.org, по начин, който гарантира тяхната неприксновеност и поверителност. Само ограничен брой служители имат достъп до тях, а физически те са криптирани и защитени чрез файъруол.

Всички транзакции по прехвърляне на средства на сайта минават през системата на PayPal и са защитени чрез криптирана връзка, преминаваща през SSL протокол. Само вие и PayPal имате достъп до информацията за вашата банкова карта или PayPal сметка. 

 

 

Доброволно разкриване на лична информация

Всякаква лична информация, която доброволно разгласите става публично достояние и може да се ползва от други потребители. Съветваме ви да бъдете внимателни когато публично разгласявате лични данни.

 

Създатели на проекти

Съгласявайки се с правилата и общите условия на Zabulgaria.org, създателите на проекти се съгласяват да не злоупотребяват с личните данни на други потребители. Понятието „злоупотреба“ включва и използването на личната информация на потребителите за цели, различни от тези на проекта или получаване на обещан подарък за дадена подкрепа.

 

За финал

Zabulgaria.org си запазва правото да нанася промени в политиката си за конфиденциалност по всяко време. Промените ще бъдат своевременно публикувани на сайта ни. Отговорност на всеки един потребител е редовно да следи за актуализации в политиката на сайта.